De ICT-partner voor het onderwijs

Signpost biedt oplossingen voor onderwijsinstellingen, scholen, medewerkers, docenten, leerlingen en studenten in verschillende Europese landen. In Nederland werken we vanuit Tiel met een uitgebreid team van adviseurs, technische medewerkers en specialisten om scholen te helpen bij hun digitalisering. Hierbij hanteren we een servicegerichte aanpak waarbij we hardware, software en training combineren.

Signpost richt zich op één enkele sector, namelijk het onderwijs. We hebben ervaring met de specifieke werking en het DNA van deze sector op alle niveaus, van administratie en boekhouding tot ondersteunende diensten. Een groot deel van onze 100 medewerkers zijn ex-leraren, ex-ICT-coördinatoren (zowel technisch en pedagogisch) en zelfs ex-directieleden.

De dienstverlening die Signpost biedt, omvat niet alleen de levering van het materiaal, maar ook de reparatie door onze eigen technische medewerkers en de opzet van de systemen. Bovendien geven wij trainingssessies voor uw technische en pedagogische medewerkers, en bieden we ondersteuning aan de eindgebruikers via onze eigen helpdesk.