Academic Shop

Academic Shop: een kwalitatieve laptop aan de beste prijs!

Elk academiejaar stelt ons team van experten een aanbod voor van kwalitatieve laptops op maat van docenten en studenten tegen een scherpe prijs en geschikt voor het hoger onderwijs.

Alle aangeboden notebooks komen uit het businessgamma van bekende merken (HP, Lenovo, Dell…) en zijn daardoor ook steviger dan de standaard consumentenmodellen. Kortom ideaal voor het dagelijkse gebruik binnen en buiten de school.

Elke laptop komt met een 3 jaar 'Next Business Day On-Site'-garantie. Is er een probleem met uw laptop? Dan meldt u dit via de helpdesk en komt er de volgende werkdag een technieker (op school, op kot of bij u thuis) langs om het te verhelpen. Indien de technieker het probleem niet onmiddellijk kan oplossen, krijgt u een vervangtoestel met — indien mogelijk — al uw gegevens erop. Zo beschikt u altijd over een 100% werkende laptop.

Deze garantie of een deel van deze garantie zal verstrekt worden door of met behulp van een verzekeraar. Signpost is momenteel bezig om een verzekeraar hiervoor te selecteren.

Students