Shutterstock 1404669737 bewerkt

De ICT-partner voor het onderwijs

Signpost begeleidt scholen, medewerkers, leraren en leerlingen met de digitalisering binnen het onderwijs. Hierbij hanteren we een totaalaanpak waarbij hardware, software en training worden gecombineerd.

AcademicSoftwareSoftwareBYODAzureHardwareSignpostAcademyE-learningPlatform

Via kwalitatieve hardware, up-to-date software en online leermiddelen begeleidt Signpost scholen bij hun digitalisering. We beschikken over een team van ervaren technische medewerkers, gedreven trainers en een eigen helpdesk.

Bij Signpost kunt u terecht voor zowel allesomvattende laptopprojecten, als voor andere hardware- en Cloud-oplossingen.

Academic Software is een allesomvattend softwareplatform dat toegang biedt tot actuele gelicentieerde software en leerplatformen via uw schoolaccount.

Digitale methode

Alles wat met een klassiek schoolboek kan, verrijkt met digitale mogelijkheden om leerstof flexibel, interactief, visueel aantrekkelijk én gedifferentieerd te brengen.

Bezoek ons op het gratis OnderwijsmetICT-event

Signpost neemt deel aan het OnderwijsmetICT-event op 2, 3 en 4 februari 2021. Tijdens dit uniek virtueel 3D-event staat de impact van technologie op leren centraal. Een event dat u niet mag missen als verantwoordelijke voor ICT in PO, VO en MBO. Maak kennis met Signpost en onze ICT-oplossingen voor het onderwijs!

Meld u nu gratis aan
Logo OMICT Event