Software in het onderwijs

Het belang van ICT, online leerplatformen en softwareprogramma's neemt toe in het onderwijs. Maar lang niet elke student beschikt over het meest actuele programma of weet niet hoe een bepaalde software moet worden geïnstalleerd. Om een vlotte en veilige werking te garanderen is het van belang dat elke student over de meest recente en legale softwarepakketten beschikt.

Als u softwarepakketten op de particuliere markt bekijkt dan wordt dat al gauw een dure investering voor studenten, docenten en ouders. Signpost biedt daarom de oplossing via Academic Software. Doordat wij softwaretitels in grote aantallen afnemen, kunnen wij deze ook aan veel gunstiger tarief aanbieden aan docenten, studenten en andere medewerkers. Om het totale plaatje af te maken, kunnen tijdbesparende oplossingen zoals Azure en Studentcloud als add-ons aan het platform worden toegevoegd.

Kies voor uw online toetsen, taken of examens ook altijd voor een betrouwbaar platform. Signpost kiest Televic Education als partner met assessmentQ.

Om tenslotte ook het beheer van het computerpark, de verschillend configuraties en de administratie er rond efficiënt aan te pakken, kiest u als school best voor digitale tools zoals Microsoft Intune for Education en Management 4 schools.