NIEUW - Auto Application Updater for Intune

Geen zorgen meer over het imagen van uw bestelde laptops, geen lijsten meer die aangeven welke software voor welke laptop bestemd is. De nieuwe Signpost Auto Application Updater for Intune, die gekoppeld wordt aan uw Microsoft 365, is de oplossing die u vrijheid en efficiëntie biedt. Ontdek op deze pagina meer over de inhoud van deze toepassing en de talrijke voordelen.

Wat is Auto Application Updater for Intune?

Auto Application Updater for Intune, gekoppeld aan de Microsoft Intune-omgeving van de school, zorgt ervoor dat elke applicatie die uw school nodig heeft beschikbaar is in uw Intune-portaal. Met één klik beslist u welke software voor welke laptops bestemd is.

Alle beschikbare applicaties worden frequent geüpdatet en uw gebruikers beschikken altijd over de laatste versie. U kiest de gewenste applicaties voor de laptops van uw school uit onze uitgebreide bibliotheek met meer dan 80 applicaties (bijv. AutoCAD, Google Earth, Creative Cloud, GeoGebra, Safe Exam Browser, TeamViewer, Bordboeken, VLC, Java, Scratch, SketchUp, Inventor, Paint.NET enz.). Vindt u niet de applicatie die u zoekt? Geen probleem, wij voegen die toe!

Vroeger moest u op voorhand nadenken over de verschillende applicaties en software voor uw leerlingen en uw scholenteam. Nu kunt u eenvoudig achteraf per klassengroep of voor alle leerlingen de juiste applicaties en aanvullende software voorzien.

Illustratie signpost intune

Voordelen van Auto Application Updater for Intune

Installatie in één klik

Alle gewenste applicaties kant-en-klaar in uw Intune-omgeving het hele schooljaar door. Met één klik beslist u wanneer en voor welke gebruikers deze worden geïnstalleerd.

Eenvoudig en centraal beheer

Eenvoudig en centraal applicatie- en laptopbeheer, ook voor de installaties van updates en herinstallaties na één of meerdere jaren.

Eenvoudig toegang tot nieuwe applicaties

Anticipeer op de vraag van uw leerlingen en scholenteam en stel tijdens het jaar ook nieuwe applicaties ter beschikking die op verzoek aan uw Intune-omgeving kunnen worden toegevoegd.