ASUS W202 in lager onderwijs

Maak u klaar voor de Digisprong en de verdere digitalisering in het lager onderwijs. Binnenkort zal elke leerling van de derde graad van het lager onderwijs over een eigen laptop beschikken. Maar welk toestel kiest u? Samen met ASUS en Microsoft selecteerden wij ASUS W202 als het ideale leermiddel voor uw leerlingen.

Duurzaam, comfortabel en krachtig

ASUS W202 is voorzien van Windows 10 Professional en weegt slechts 1,2 kg. Omdat dit toestel speciaal werd ontwikkeld voor kinderen, werd er extra aandacht geschonken aan duurzaamheid. De rubberen bekleding aan de randen en hoeken vermindert de impact bij stoten en het morsbestendige azerty toetsenbord voorkomt schade bij kleine ongelukjes met vloeistof.

Bovendien is ASUS W202 comfortabel in gebruik voor uw leerlingen. De batterij gaat tot 11 uur mee zodat de leerlingen geen laders moeten meenemen. Het scherm van het toestel is ontspiegeld om vermoeidheid van de ogen en reflectie te verminderen. Het toestel beschikt bovendien over een extra groot touchpad dat voldoet aan de Windows Precision Touchpad (PTP)-normen.

Asus keyboard